2012年3月29日

Attachments not attaching.

Hello

Hoping someone can help me on this issue.
I'm very happy with Wanderlust thus far but have come across a problem.
I can't seem to attach files to an email. I've tried with a pdf file
and a jpg file and get the same results.
The message, when it arrives, have a '0' byte attachment of the right
name etc but of course, its 0 bytes.

Here's what I do with a jpg file for example:
C-c C-x TAB which prompts me for a file. I name the file and then am prompted for:
image RET jpeg RET and base24 RET.
The imagemagick opens on the file I want to attach.
Don't know what to do at this point so I close the program.
In the body of my email is added:

--Multipart_Thu_Mar_29_06:15:45_2012-1
Content-Type: image/jpeg
Content-Disposition: inline; filename="P1020187.jpg"
Content-Transfer-Encoding: base64

Tm90ZSB0aGUgJ2lubGluZScgZGlzcG9zaXRpb24uICBUaGUgaW1hZ2UgaXMgbm90IGFkZGVkIGlu
bGluZS4KV2hlbiBJIHNlbmQgdGhpcyBtZXNzYWdlIG91dCwgaXQgYXJyaXZlcyB3aXRoIGEgJzAn
IGJ5dGUgZmlsZSBuYW1lZApjb3JyZWN0bHkuIApJZiBJIHdhbnQgdG8gJ3YnaWV3IHRoZSBmaWxl
LCBnaW1wIG9wZW5zIGFuZCBmYWlscyBvbiB0aGUgZmlsZSBiZWNhdXNlIGl0IGlzIDAgYnl0ZXMu
CkkgZ2V0IHRoZSBzYW1lIHNlcXVlbmNlIGlmIEkgY2hhbmdlIHRoZSAiaW5saW5lIiB0byAiYXR0
YWNobWVudCIuCgpBbnkgaGVscCB3b3VsZCBiZSBhcHByZWNpYXRlZC4KSSdtIHJ1bm5pbmcgd2wt
YmV0YSB3aXRoIGVtYWNzIDIzLjMgb24gdGhlIGxhdGVzdCB1YnVudHUgYm94LgoKVGhhbmsgeW91
Ck1hcmM=
--Multipart_Thu_Mar_29_06:15:45_2012-1--


投稿者 xml-rpc : 2012年3月29日 19:15
役に立ちました?:
過去のフィードバック 平均:(0) 総合:(0) 投票回数:(0)
本記事へのTrackback: http://hoop.euqset.org/blog/mt-tb2006.cgi/109474
トラックバック
コメント
コメントする




画像の中に見える文字を入力してください。