2011年11月 1日

Re: wl and davmail

On Mon, 31 Oct 2011 21:49:41 +0100, David Maus <dmaus@xxxxx> wrote:

> [1 <text/plain; US-ASCII (7bit)>]
> At Mon, 31 Oct 2011 07:52:13 -0700,
> docgnome wrote:
> >
> > At Mon, 31 Oct 2011 06:32:26 +0100,
> > David Maus wrote:

> > > This sounds strange. You might try to not just delete the cache
> > > (i.e. ~/.elmo/cache) but also the folder information in ~/elmo/imap/ .
> >
> > Done and didn't appear to do anything...
> >
> > > Additionally turn on IMAP4 debugging
> >
> > The contents of *IMAP-DEBUG* is as follows
>
> Okay, this looks like a server problem:
>
> > [07:49:34] <- elmo-imap49 uid fetch 1,25 (body.peek[header.fields (Subject From To Cc Date Message-Id References In-Reply-To Delivered-To)] rfc822.size flags)
> > [07:49:34] -> * 1 FETCH (UID 1)
> > [07:49:34] -> * 10 FETCH (UID 25)
> > [07:49:34] -> elmo-imap49 OK UID FETCH completed
>
> WL requests the email headers for messages with id 1 and 25 but the
> server does not return the requested information. Maybe this is a
> configuration issue with DavMail?

Please ask on the davmail list - Micka谷l Guessant is very responsive,
and if it is a davmail problem then it should be fixed. Sign up here:

https://lists.sourceforge.net/lists/listinfo/davmail-users

If you want a workaround, perhaps consider using getmail to create a
local maildir - not as nice as IMAP, but then again I don't trust
Exchange with storing my mails either.

Cheers,
Jonathan
--
jjg: Jonathan J. Groll : groll co za
has_one { :blog => "http://bloggroll.com" }
Sent from my computer device which runs on free software


投稿者 xml-rpc : 2011年11月 1日 14:34
役に立ちました?:
過去のフィードバック 平均:(0) 総合:(0) 投票回数:(0)
本記事へのTrackback: http://hoop.euqset.org/blog/mt-tb2006.cgi/107284
トラックバック
コメント
コメントする




画像の中に見える文字を入力してください。