2011年10月31日

Re: wl and davmail

At Sun, 30 Oct 2011 11:37:39 +0200,
Jonathan Groll wrote:
>
> On Sat, 29 Oct 2011 15:51:32 -0700, docgnome <docgnome@xxxxx> wrote:
>
> > Hi,
> > I'm trying to connect to davmail, which connects to an exchange server
> > for me. I know my connection settings are correct as connecting works

> > fine in thunderbird. WL however, fails to connect.
> >
> > This is what i see in the davmail server log
> >
> > 2011-10-29 15:42:37,627 DEBUG [ImapConnection-46879] davmail.exchange.ExchangeSession - Test configuration status: 301
> > 2011-10-29 15:42:37,627 DEBUG [ImapConnection-46879] davmail - > * OK [CAPABILITY IMAP4REV1 AUTH=LOGIN] IMAP4rev1 DavMail 3.9.5-1805 server ready
> > 2011-10-29 15:42:37,628 DEBUG [ImapConnection-46879] davmail - < > 2011-10-29 15:42:37,631 DEBUG [ImapConnection-46879] davmail - > > 2011-10-29 15:42:37,631 WARN [ImapConnection-46879] davmail.imap.ImapConnection - Client closed connection
> >
> > It appears to me that WL is sending a command that is encoded in a way
> > that davmail is not understanding. Any ideas on how to try to debug
> > this issue?
>
> Try POP for retrieving mails from davmail instead of IMAP.

I donâ??t think that is necessary. I have used IMAP with davmail in the
past. Did you add !direct to the end of your IMAP folder? davmail
by default does not use TLS/SSL.

best, Erik


投稿者 xml-rpc : 2011年10月31日 01:30
役に立ちました?:
過去のフィードバック 平均:(0) 総合:(0) 投票回数:(0)
本記事へのTrackback: http://hoop.euqset.org/blog/mt-tb2006.cgi/107257
トラックバック
コメント
コメントする




画像の中に見える文字を入力してください。